Neler yeni

Starter Paket Hakkında

Detaylar İçin Tıklayınız...

Oyun Rehberi

Oyun hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. (Droplar, Upgrade rate v.s)

İletişim

Admin İle İletişime Geç

Discord

Discord'dan Bize Ulaş

Sabit d3dx9_43.dll Bulunamadı Hatası Çözümü

PKGAMİNG

Administrator
Yönetici

Windows bilgisayarınızda oyun veya program yüklerken d3dx9_43.dll hatası ile karşılaşabilirsiniz. d3dx9_43.dll bulunamadı veya d3dx9_43.dll eksik (missing) hatasını çözmek için Tamindir'den d3dx9_43.dll DLL dosyasını indirebilirsiniz.

d3dx9_43.dll Bulunamadı Hatası Çözümü

d3dx9_43.dll eksik veya bulunamadı hatası alıyorsanız, bu DLL dosyasını indirmeniz gerekmektedir. Hem 32-bit hem de 64-bit sistemler için uygun d3dx9_43.dll DLL dosyası Tamindir'de bulunmaktadır. "Program, d3dx9_43.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin" hatası çözümü için aşağıdaki d3dx9_43.dll yükleme adımlarını takip edin;

• İndirdiğiniz DLL dosyasını Winrar veya sıkıştırılmış dosyaları açmak için kullandığınız başka bir programla açın. Klasör içinde bulunan DLL dosyasını kopyalayın.
  • Kopyaladığınız DLL dosyasını Windows 32-bit işletim sistemi kullanıyorsanız C:\Windows\System32 klasörüne; Windows 64-bit işletim sistemi kullanıyorsanız C:\Windows\SysWOW64 klasörüne yapıştırın.
  • DLL dosyasını klasör içine yapıştırırken dosyanın zaten var olduğuna ilişkin bir uyarı alırsanız, bilgisayarınızda bulunan DLL dosyasının değiştirilmesini isteyerek üzerine yükleyin.
  • DLL dosyasını yükledikten sonra, yaptığınız değişikliğin etkin olması adına bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Hala d3dx9_43.dll hatası alıyorsanız, Windows 32-bit için Başlat - Çalıştır - CMD (sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır) yolunu izleyin ve komut satırı penceresinde RegSvr32 C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll komutunu girerek Enter'a basın. Windows 64-bit için komut satırına C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll komutunu girmeniz gerekmektedir. Bu işlem sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

Windows 32-bit 64-bit işletim sistemi fark etmeksizin, CMD komut penceresine sfc /scannow komutunu yazarsanız bilgisayarınızdaki tüm DLL dosyalarını onarabilirsiniz.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6